Προϊόντα για la cave de rungis (1)

Κρέπες από μαυροσίταρο - Κατασκευαστής κρεπών και γαλέτας

Κρέπες από μαυροσίταρο - Κατασκευαστής κρεπών και γαλέτας

Η κρέπα από μαύρο σιτάρι μπορεί να καταναλωθεί κρύα το πρωί ως υποκατάστατο του ψωμιού, αλλά και τυλιγμένη σαν ένα «υγιεινό σάντουιτς» γεμιστή με πράσινη σαλάτα, λαχανικά, τόνο ή μικρά κομμάτια κοτόπουλου. Παραδοσιακή κρέπα από την περιοχή του Poher, στο Κέντρο του Φινιστέρ Διάμετρος: περίπου 40 εκ. Συστατικά: Γάλα, αλεύρι μαύρου σιταριού (55%), αλεύρι σιταριού, αυγά, αλεύρι σόγιας χωρίς ΓΤΟ, ηλιέλαιο, αλάτι Χάρη στη ισορροπημένη συνταγή της, είναι ιδανική για άτομα που προσέχουν τη γραμμή τους και/ή την υγεία τους. Αυτή η κρέπα είναι καλά ψημένη, με σκοπό τη συντήρηση. Καταναλώνεται κρύα σε σάντουιτς, ή ακόμα και το πρωί και το απόγευμα (με βούτυρο ή με σοκολάτα, μαρμελάδα…), και γεμιστή για μεσημεριανό και βραδινό. Ιδέα γεύματος: Για το γεύμα, μπορείτε να τη γεμίσετε με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε: - βούτυρο, τυρί γκρυέρ, ζαμπόν, αυγό, - βούτυρο, καπνιστό σολομό, χυμό λεμονιού - τυρί, σαλάτα - λουκάνικο - καπνιστό μπέικον - με μικρά λαχανικά